Prova-på-pass Mamma & Baby Barre

Vi bjuder dig på ett GRATIS prova-på-pass onsdag 12/1 10-11 tillsammans med Studio Levels.

Begränsat antal platser. Kan du inte komma ber vi dig att avboka din plats i tid så att någon annan får chans att gå istället!

Mamma & Baby Barre är ett helt otroligt effektivt och säkert sätt att börja träna igen efter graviditet och födsel tillsammans med ditt barn.

Du får chansen att på ett roligt sätt träna hela kroppen med extra fokus på dina inre magmuskler samt bäckenbotten. Mamma & Baby Barre är en magisk blandning av pilates, balett, yoga och funktionell träning som leder till dynamiska övningar vid balettstången med stöd av redskap anpassade till kvinnokroppen efter en graviditet och födsel

Ett härligt träningspass som du kan dela tillsammans med ditt barn i bärsele/bärsjal alternativt på en yoga matta bredvid dig.

Inga förkunskaper krävs.

Vagnen kan låsas fast utanför studio – tag med eget lås!

läs mer

-Ljudnivån och övningarna anpassas så träningen kan utövas med ditt barn.

-Du får gärna komma en liten stund i förväg och amma/mata ditt barn i lugn och ro, lokalen öppnar 10 min före passet börjar.

-Det är lagom att börja efter att ha varit på efterkontrollen med din barnmorska, dock tidigast 6 veckor efter födseln. Det går bra att träna tillsammans med ditt barn tills det har börjat att krypa.

-Alla träningsredskap finns på plats som yogamatta osv. Av hygienskäl är det bra att tag med en egen sjal/filt och ha på yogamattan där bebisen får ligga.

Alla våra instruktörer är ”Stark, glad och gravid” certifierade. Det innebär att vi erbjuder en säker och trygg träning och vårt mål är att inspirera nyblivna mammor till en hälsosam återhämtning efter förlossningen.