Om Babygruppen

Oberoende av var i Sverige du bor kan du ta del av vår kunskap via våra interaktiva webbinarier!

Vi finns här för dig som väntar ditt första barn, för dig som väntar barn igen eller för dig som är nybliven förälder.

En graviditet och första tiden med ett nyfött barn kan vara fantastisk men också medföra oro, rädsla och en massa frågor. På våra kurser kan du vara säker på att informationen som ges är medicinskt korrekt och baserad på den senaste forskningen. Vårt jobb är att ge dig värdefull kunskap så att du ska känna dig trygg, oavsett om du väntar barn eller är nybliven förälder. 

Vi som driver Babygruppen heter Åsa Holstein & Helena Ihre; två barnmorskor med en mångårig erfarenhet från mödravård och förlossning och dessutom är vi båda två utbildade yogalärare. Vi har alltid tyckt att information till blivande föräldrar är viktigt! Vi är faktiskt helt passionerade kring det här med födselförberedelse, för vi vet att kunskap ger ökad trygghet och möjlighet till att göra informerade val. Sedan starten 2006 har vi på Babygruppen utbildat tusentals nöjda föräldrapar.

Vi har glädjen att jobba ihop med ett gäng superkompetenta och erfarna kursledare. För att vara kursledare hos oss behöver man vara barnmorska, barnsjuksköterska, läkare eller instruktör med specialutbildning inom gravidträning.

Vi brinner för det vi gör – för att vi vet att det vi lär ut funkar!

Vi är också väldigt stolta över vårt nära samarbete med gravidappen Preglife (laddas ner gratis via AppStore). I Preglife appen hittar du massa material som vi varit med om att ta fram; filmer med gravidyoga, bäckenbottenträning och effektiva berörings- och massageövningar att använda under födandet som smärtlindring. Här finns även den populära ”Gravidpodden”, ”The Positive Birth Story Podcast” och ”Babypodden” där barnmorska Åsa medverkar.

Om du vill tipsa oss om en kurs som du tycker vi bör ha så uppskattar vi det. Skicka då ett mail till asa@babygruppen.se eller ring 08 – 662 06 30.


Helena Ihre

Leg. Barnmorska, gravidyogalärare

Utbildning & Utveckling

helena@babygruppen.se

08 – 662 06 30


Åsa Holstein

Leg. Barnmorska, gravidyogalärare

VD

asa@babygruppen.se

08 – 662 06 30