Omdömen

Här kan du se hur bra vi är!

Gravidyoga hjälpte oerhört!

Under min graviditet gick jag på er födselförberedande yoga och vill bara säga att den kursen hjälpte mig så oerhört när jag födde min son i somras. Det blev en rätt utdragen förlossning men med hjälp av det jag lärde mig på yogan lyckades jag hålla mig lugn och fokuserad nästan hela tiden. TACK!
-Malin

Nu är vi båda delaktiga!

Vi var på profylaxen idag, den var bara så bra! Vi studsade därifrån nypåfyllda med massa energi och positiv förväntan. Det öppnade upp för att prata om mål och att visualisera förlossningsförloppet och jag känner nu att vi båda är mer delaktiga. 
-Sleena


An informative & fun class!

Thank you for the educational lamaze course you provided us with and for sharing your own story and experience with childbirth. It was both very informative and fun to take part of this course. We’d recommended it even for those who feel they are well informed regarding childbirth. Since you can always learn more and get new perspectives which we did.
-Robert & Xialou


Toknöjd!

”Trots att jag fick stanna hemma längre än jag egentligen ville så kände jag och min partner oss så himla trygga med de redskap vi fått på profylaxkursen. Tänk att det kan vara så lugnande att andas! Vi är verkligen toknöjda med er profylaxkurs.”
-Lotta


Funkar på riktigt!

Tack vare det jag lärde mig på gravidyogan lyckades jag behålla mitt lung, nästan hela tiden, när jag födde vår dotter! Vill att ni ska veta att det verkligen funkar på riktigt att andas och slappna av!
-Sara