Omdömen

Här kan du se hur bra vi är!

Lugnande & pedagogisk information

Vill bara säga stort TACK för en informationsrik, relevant, metodiskt och personlig föreläsning. Jag fick med mig massor, både påminnelser och ny information, som jag är övertygad om kommer att dels lugna mig, dels hjälpa mig när förlossningen väl drar igång. Så tack för din kompetens och värme genom rutan! – Malin

Vi känner oss nu ännu mer peppade att snart föda barn!

Jag och min man gick profylaxkurs blev så imponerade och ville bara låta er veta att vi är otroligt nöjda. Vi var först lite tveksamma till om en sån här kurs skulle vara bra för oss, då vi trodde att den skulle vara lite för  “flummig”, och vi tenderar väl att gilla fakta och evidens ( jobbar inom vården). Barnmorskan var rolig, kunnig och otroligt inspirerande. Vi känner oss nu ännu mer peppade att snart föda barn.
-Maja & Andreas

Webinar Empowering Birth Class

Just wanted to say thank you for the course this morning – it was great! I really enjoyed all the exercises and feel increasingly positive and empowered approaching birth – I’m actually quite looking forward to experiencing it now! Thanks again, it really surpassed my expectations for an online course.
-Zoe

Härligt & tryggt att få chans att öva hemma!

Vi deltog i ett Webbinar Profylax -trygg födsel och kände bägge två att det var så fint och tryggt att få chans att öva andning & avslappning hemma i vår soffa. Kursen var långt över vår förväntan och barnmorskan som ledde tog sig verkligen tid att svara på allas frågor som man kunde ställa i en chatt.
-Klara & Joel

Gravidyoga hjälpte oerhört!

Under min graviditet gick jag på er födselförberedande yoga och vill bara säga att den kursen hjälpte mig så oerhört när jag födde min son i somras. Det blev en rätt utdragen förlossning men med hjälp av det jag lärde mig på yogan lyckades jag hålla mig lugn och fokuserad nästan hela tiden. TACK!
-Malin

Nu är vi båda delaktiga!

Vi var på profylaxen idag, den var bara så bra! Vi studsade därifrån nypåfyllda med massa energi och positiv förväntan. Det öppnade upp för att prata om mål och att visualisera förlossningsförloppet och jag känner nu att vi båda är mer delaktiga. 
-Sleena


An informative & fun class!

Thank you for the educational Empowering Birth Class you provided us with and for sharing your own story and experience with childbirth. It was both very informative and fun to take part of this course. We’d recommended it even for those who feel they are well informed regarding childbirth. Since you can always learn more and get new perspectives which we did.
-Robert & Xialou


Toknöjd!

“Trots att jag fick stanna hemma längre än jag egentligen ville så kände jag och min partner oss så himla trygga med de redskap vi fått på profylaxkursen. Tänk att det kan vara så lugnande att andas! Vi är verkligen toknöjda med er profylaxkurs.”
-Lotta


Funkar på riktigt!

Tack vare det jag lärde mig på gravidyogan lyckades jag behålla mitt lung, nästan hela tiden, när jag födde vår dotter! Vill att ni ska veta att det verkligen funkar på riktigt att andas och slappna av!
-Sara