Mamma & Baby Barre

NYHET!

Pris: 1484 kr

BERÄTTIGAD FÖR FRISKVÅRDSBIDRAG

Ett helt otroligt effektivt och säkert sätt att börja träna igen efter graviditet och födsel tillsammans med ditt barn. Du får chansen att på ett roligt sätt träna hela kroppen med extra fokus på dina inre magmuskler samt bäckenbotten. Mamma & Baby Barre är en magisk blandning av pilates, balett, yoga och funktionell träning som leder till dynamiska övningar vid balettstången med stöd av redskap anpassade till kvinnokroppen efter en graviditet och födsel.

Ett härligt träningspass som du kan dela tillsammans med ditt barn i bärsele/bärsjal alternativt på en yoga matta bredvid dig. Du får hjälp så att du utför övningarna på rätt nivå för just dig.

Inga förkunskaper krävs

Kursen består av 5 tillfällen á 60min. Missat pass tas igen i mån av plats. Mejla oss på info@babygruppen.se så hjälper vi dig.

Vagnen kan låsas fast utanför studio – tag med eget lås!

läs mer

-Ljudnivån och övningarna anpassas så träningen kan utövas med ditt barn. Skulle ditt barn sova under passet så går det bra att tag med liggdelen till vagnen.

-Du får gärna komma en liten stund i förväg och amma/mata ditt barn i lugn och ro, lokalen öppnar 10 min före passet börjar.

-Det är lagom att börja efter att ha varit på efterkontrollen med din barnmorska, dock tidigast 6 veckor efter födseln. Det går bra att träna tillsammans med ditt barn tills det har börjat att krypa.

-Alla träningsredskap finns på plats som yogamatta osv. Av hygienskäl är det bra att tag med en egen sjal/filt och ha på yogamattan där bebisen får ligga.

Alla våra instruktörer är “Stark, glad och gravid” certifierade av barnmorska och träningsspecialist Maria Wigbrant.

Det innebär att vi erbjuder en säker och trygg träning och vårt mål är att inspirera nyblivna mammor till en hälsosam återhämtning efter förlossningen.