Information om COVID-19

Gällande Covid-19 © Babygruppen

Med anledning av den nuvarande Corona-situationen vill vi informera om hur vi på Babygruppen agerar. Till att börja med vidtar vi de åtgärder som krävs utifrån Folkhälsomyndighetens direktiv. Samtidigt håller vi oss ständigt uppdaterade med information från de svenska myndigheterna.

Vi har återigen fysiska kurser men i mindre grupper så att det finns gott om utrymme att sprida ut sig i vår stora fina kurslokal. Vi har i kurslokalen flaskor med handsprit, som du kan använda som komplement till den ordinarie handhygien. Babygruppens kursledare är friska och uppvisar inga symtom på smitta enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi uppmanar alla våra deltagare att endast endast komma till kurs om du känner dig fullt frisk samt att följa aktuella riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten, i det fall där du har vistats på plats eller befunnit dig i en situation med risk för smitta.

På gravidyogan ges möjlighet att hålla avstånd mellan mattorna. Kuddar och filtar tvättas och rengörs regelbundet. Avseende lånemattor skall dessa alltid rengöras både före och efter användning med rengöringsmedel som finns på plats. Naturligtvis är det i denna situation alltid bäst att ta med egen matta, och egen handduk att lägga över kudde eller under filt om du vill.

Har du frågor är du alltid välkomna att höra av dig till oss på info@babygruppen.se

Ta hand om er!

Babygruppen – för ett tryggt föräldraskap