Gravidyogalärarutbildning

Pris: 13.900 kr

En omfattande utbildning för dig som vill fördjupa dina kunskaper i hur du kan förmedla och använda yogans kraftfulla verktyg som stöd under graviditet, födande och föräldraskap.

Utbildningen vänder sig till dig som är nyfiken på hur du kan hantera kroppens och själens förändringar under graviditet, födande och föräldraskap med hjälp av yogas synsätt och verktyg.

Upplägg
Utbildningen på totalt 65 timmar består av åtta heldagar uppdelat på två block om 4 dagar vardera samt 9 timmar för hemuppgifter. Mellan blocken ges tid till egen praktik, reflektion samt observation av gravidyogaklasser. För att få certifiering krävs att du genomför ett praktiskt slutprov.

Utbildningsdatum för våren 2021 inte klara ännu.

Ansökan
Sker skriftlig till info@babygruppen.se

Du kanske möter gravida i ditt yrke, har sjukvårdsutbildning och eller är yoga-, tränings- eller friskvårdsinstruktör och vill undervisa i gravidyoga. Du kanske är förälder och har barn eller väntar själv barn och önskar egen utveckling och fördjupning.

Sofia Elmström har rötter i yogatraditionen och Helena Ihre är barnmorska och yogalärare. Båda är eldsjälar som har stor erfarenhet av att arbeta födselförberedande på alla plan. De samlar här sina insikter och kunskaper utifrån många års erfarenhet från deras eget arbete med yogans väldokumenterade och användbara verktyg som redskap under graviditet, födande och föräldraskap. Det bästa från två världar möts i en förening av en upplevelsebaserad och vetenskapligt förankrad utbildning.

Under utbildningen är upplevelsen och processen i centrum. Fokus ligger på det praktiska arbetet eftersom det är oerhört viktig att du som gravidyogalärare kan vara i och förmedla en känsla. Detta är extra viktigt i rummet där du möter de som väntar barn och skall bli föräldrar. Processen behöver du gå igenom på ditt eget sätt. Yoga kan aldrig finnas utanför dig utan behöver kännas på djupet och du behöver vara närvarande i kropp, sinne och själ.