Gravidpilates

BERÄTTIGAD FÖR FRISKVÅRDSBIDRAG
Pris: 1696 kr/deltagare

Vår kurs i gravidpilates är rolig, säker & effektiv träning som hjälper dig att behålla styrkan och rörlighet under graviditeten. Rörelser anpassas till den ”växande magen” och fokus ligger på lågintensivträning för bland annat den djupa bukmuskulaturen och för bäckenbotten – som spelar en så viktig roll under graviditet och födsel. Träningen hjälper dig även att fortare komma tillbaka till en stark och smidig kropp då barnet är fött.

Du kan boka kursen oavsett i vilken vecka du befinner dig i, många tränar pilates ända fram till BF. Om du skulle ha några komplikationer såsom rygg- eller bäckenrelaterade besvär går det bra att kontakta oss. En kurs består av 5 klasser á 60 minuter. Babygruppens instruktörer är specialutbildade i träning under graviditet. All träning sker under eget ansvar.

Missat pass tas igen i mån av plats, mejla info@babygruppen.se så hjälper vi dig att hitta ett ersättningspass.

läs mer

På vår gravidpilates läggs fokus på övningar där du arbetar med musklerna i rumpan/sätet och bäckenbotten samt ben, armar, och axlar. Det är en lågintensitetsträning för den djupa bukmuskulaturen och för bäckenbotten – som är så viktigt under graviditet och födsel. Du behöver inga förkunskaper.

Covid – 19
Våra fysiska kurser hålls i mindre grupper så att det finns gott om utrymme att sprida ut sig i våra kurslokaler som städas noggrant efter varje kurs. Det finns även flaskor med handsprit, som du kan använda som komplement till den ordinarie handhygien.

Vi uppmanar dig som deltagare att endast endast komma till kurs om du känner dig fullt frisk samt att följa aktuella riktlinjer från Folkhälsomyndigheten. Samma regler gäller självklart för Babygruppens kursledare.

Det finns möjlighet att hålla avstånd mellan mattorna. Kuddar och filtar tvättas regelbundet. Yogamattorna rengörs med sprit både före och efter användning. Tag gärna med dig en egen matta och en handduk som du kan lägga över kudden.