Gratis prova-på klass Online Gravidyoga

GRATIS /Free Trial Session

Torsdag 28 oktober 18-19.30 bjuder vi dig på en gratis prova-på-klass på vår populära Online Gravidyoga!

Yogan leds av kunniga & erfarna yogalärare Sofia Elmström och är ett fantastiskt tillfälle att förbereda dig inför att föda barn i din egen trygga hemmiljö. Här finns det alltid tillfälle för dig att ställa frågor.

Gravidyogan ger dig tillfälle att landa i din graviditet och ökar välbefinnandet både för dig och ditt barn. Vi arbetar i sköna och mjuka rörelser med stort fokus på andning, avslappning, koncentration och uthållighet. Det är en lugn födselförberedande yoga. Vår erfarenhet och aktuell forskning visar att yoga är ett fantastiskt sätt att förbereda sig både mentalt och fysiskt inför den utmaning som en födsel är, dessutom ger den fördelar under graviditeten så som bättre sömn och minskat illamående. Många yogaövningar kan du även använda under födseln.

Det går mycket bra att träna gravidyoga under hela graviditeten. Du kan boka kursen oavsett i vilken vecka du befinner dig i, många tränar yoga ända fram till BF. All träning sker under eget ansvar.

Vi sänder via Zoom och länk till klassen mejlas ut 24 timmar innan samt 1 timme innan klassen startar.

OBS! Bortse från all information som har med betalning att göra i bokningsformuläret nedan när du bokar in dig. Klassen är helt gratis, fyll enbart i dina personliga uppgifter för att boka in dig!

Vill du köpa enstaka tillfällen eller gå resterande tillfällen på kursen så mejlar du bara till oss!