Föda med stöda av yoga -workshop

BERÄTTIGAD FÖR FRISKVÅRDSBIDRAG
Pris: 530 kr/deltagare

“Föda med stöd av yoga” är en härlig & inspirerande workshop för dig och partner/stödperson när du vill använda er av yogans suveräna verktyg under födseln av ditt barn. Här får ni möjlighet att träna på hur partner/stödperson kan hjälpa dig att vara tryggt närvarande under födseln och känna tillit till din inneboende kraft och förmåga att föda barn. 

Vi vet att rätt förberedelse ökar chansen för en positiv upplevelse av att föda. Vi kommer att ge tips och råd om vad man som partner kan göra under födandets olika skeden samt prata om vikten av beröring, oxytocin och det parasympatiska nervsystemet. Allt som lärs ut är baserat på den senaste forskningen och gedigen erfarenhet från födandet.

Inga förkunskaper behövs. Du som har gått Babygruppens gravidyoga kommer att känna igen teman och verktyg från tidigare gravidyogakurs, vilket kan vara en fördel men inget krav för att kunna tillgodogöra sig kursen.

Covid – 19
Våra fysiska kurser hålls i mindre grupper så att det finns gott om utrymme att sprida ut sig i våra kurslokaler som städas noggrant efter varje kurs. Det finns även flaskor med handsprit, som du kan använda som komplement till den ordinarie handhygien.

Vi uppmanar dig som deltagare att endast endast komma till kurs om du känner dig fullt frisk samt att följa aktuella riktlinjer från Folkhälsomyndigheten. Samma regler gäller självklart för Babygruppens kursledare.

Det finns möjlighet att hålla avstånd mellan mattorna. Kuddar och filtar tvättas regelbundet. Yogamattorna rengörs med sprit både före och efter användning. Tag gärna med dig en egen matta och en handduk som du kan lägga över kudden.